Elevheste

Klik på det runde plustegn, for at læse mere om den enkelte hest.

Ledige parter:
Fritzz

Vallak, f. 18.10.2005

Fritzz er en ballademager uden lige, både i stald og i hal. Han er ikke ondskabsfuld, men fyldt med krudt. Når han ser græs, går eller løber han den vej, ligegyldig hvad han ellers har gang i. Han er meget populær blandt børnene, da de har lært ham at smile bliver der taget mange selfies og billeder ud for hans boks. Hvis dressuren bliver for kedelig, skal han nok piske stemningen lidt op og han har masser af gå på mod i spring. Han skal helst have god plads omkring sig i undervisningen, da han ikke finder sig i, at de andre heste kommer for tæt på.
De'luxe

Hoppe, 150cm.

Hun er en super sød og omgængelig pige, der gør alt hvad hun kan for at gøre alting bedst muligt. De’Lux kan både gå med de mindste pippi-ryttere og de mere rutinerede uden problermer.

Tak til Lauritzen Fonden

Vi takker Lauritzen fonden for den store opbakning i forbindelse med finansieringen af vores nyeste elevhest Deluxe.

Deluxe startede i elevskolen i august 2021, og er allerede manges yndlingshest.

Ledige parter: Ja

Silver Delco

Vallak, f. 2011

Silver Delco er flyttet ind på svendborg rideklub i slutningen af april 2018.
Han synes de andre heste er så søde, så når vallakkerne er inde i ridehuset til undervisning, står han gerne og kalder på dem. Delco er et rigtigt nussehoved, der elsker at slikke på alt…

Delco er en skøn pony, der kan rides af både begyndere og erfarne ryttere – dog bryder hans ryg sig ikke om at bære mere end 65 kg.

Blackie

Hoppe f. 2012

Blackie er vores smukke sorte tinker hoppe på 7 år. Blackie har gået som avlshoppe, så hun har været under tilridning og miljøtræning fra jorden. Hun er stille og roligt ved og vænne sig til livet som elevhest.

Prinsessen

Hoppe, f. 2015

Prinsessen (eller Lavender II hvis man skal se i passet) er vores super skønne tinker Pony. Hun er et kæmpe nussehoved med meget pels – så hvis du kan lide at flette er der noget at gå i gang med 😀

Ledige parter: Ja