Elevheste

Klik på det runde plustegn, for at læse mere om den enkelte hest.

Dreamlady

Hoppe, f. 15.04.2004

Dream Lady var vi så heldige at få sponsoreret af Albani Fonden. Hun er en sød pige, med god gang og springteknik. Vores multitalent er sød, rolig og selvgående, hun laver ikke ballade, men når hun først er i løb, stopper hun ikke så let. I stalden er hun velopdragen og reagerer på Lady. Hun kan mange ting og er villig til at lære flere ting med den rigtige rytter, kan både gå med børn og mindre voksne;)

Sanchez

Vallak, f. 01.05.2003

Sanchez er flyvende i spring, velgående i dressur og laver ikke unoder. Han lystrer og makker ret, altså en skøn hest til dig der har ambitioner om at starte stævner. På en god dag er han skinnende hvid, dette kræver selvfølgelig at der bliver pudset og poleret ekstra meget.

Fritzz

Vallak, f. 18.10.2005

Fritzz er en ballademager uden lige, både i stald og i hal. Han er ikke ondskabsfuld, men fyldt med krudt. Når han ser græs, går eller løber han den vej, ligegyldig hvad han ellers har gang i. Han er meget populær blandt børnene, da de har lært ham at smile bliver der taget mange selfies og billeder ud for hans boks. Hvis dressuren bliver for kedelig, skal han nok piske stemningen lidt op og han har masser af gå på mod i spring. Han skal helst have god plads omkring sig i undervisningen, da han ikke finder sig i, at de andre heste kommer for tæt på specielt Berta og Dinella. Hans ynglings fold kammerat er Bandit.
Frej

Vallak, f. xxxx

Frej er en ældre vallak. Han er et energibundt uden lige. Han laver ikke ballade, men går hurtigt og kan godt opfattes som hidsig. Frej elsker at springe og han er god til det. Han sviner sin boks til og går alene på fold, fordi han vil have tingene på hans måde. Han kræver en rutineret rytter med en rolig hånd, er du hende eller ham? Vil i bestemt få det sjovt sammen.

Dinella

Hoppe, f. 12.05.1997

Dinella er en ældre dame, det ses en anelse, men mærkes ikke på hende. Hun elsker at springe og er rigtig dygtig til det. Hun hidser sig op, når hun springer, så har du intentioner om at springe, skal du være rutineret. Hun går fint dressur og kan flere øvelser end de fleste elevheste. Derfor er hun den perfekte hest til rytteren, der vil øve og forbedre sine egne evner indenfor denne disciplin. Hun er god til små børn og voksne.

Bandit

Vallak, f. 2004

Bandit er vores lille spirevip. Han lever fuldt ud op til sit navn, han ser en hver mulighed for at skille sig ud og shine på hans måde. Han går hellere igennem hegnet end at stå ”indespærret” på fold, han stikker ikke af, men vil helst stå på den anden side af hegnet, end den side han blev placeret på. Bandit elsker at springe og siger aldrig nej, men synes ind i mellem, at det er sjovt og stoppe lige efter springet. Falder rytteren af er det en bonus, men han er dog gentleman nok til at stå helt stille og vente på rytteren har rejst sig igen. Han har flere kvaliteter både gang og springteknik, derudover kigger han ikke på noget. På banen er han meget fokuseret og får ofte en roset med sig.

Bertha

Hoppe, f. 1997

Bertha ser helst en rytter, der vil give hende kærlighed og opmærksomhed. Bliver hun behandlet godt, får du det igen. Hun vil helst lege i ridehuset, der skal ikke kræves for meget, men hyggeridning, skovtur og ponygames er lige noget for hende. Hun vil helst ikke være alene, da hun elsker at gå i selskab med de andre ponyer specielt Lady.

Minnie

Hoppe, f. 1996

Minnie er en Belgier. Hun hedder bestemt ikke Minnie, fordi hun er lille, men fordi hun er en lille Belgier. Minnie er SVR’s handicaphest og rigtig god til nybegyndere, handicappede og ældre. Da hun har et hjerte af guld, hun er trænet til at stå under lifter og gå i blandt flagrende flag. Hun må ikke springe og er ikke det store dressuremne, men hun er god til den usikre rytter der skal træne sin balance og muskler.

Godtfrej

Vallak, f. 12.06.2008

Godtfrej er en fjordheste vallak. Han er et rigtigt nussehoved, med krudt i røven. Ønsker du en pony der udfordrer dine kompetencer som rytter, er Godtfrej den rigtige pony for dig. Han er en lånepony, som ikke var redet meget inden han kom til SVR, derfor kan han virke mere udfordrende end andre elevheste. Han er usædvanlig glad for mad, så hvis i befinder jer sammen under fodringstid, er der absolut ingen kontakt til Godtfrej, da hans fokus er andetsteds.

Silver Delco

Vallak, f. 2011

Silver Delco er flyttet ind på svendborg rideklub i slutningen af april 2018. Han er stadig ved at vænne sig til sine nye omgivelser, og er ved at blive gode venner med de andre vallakker, når de står og hygger sig på folden.
Han synes de er så søde, så når vallakkerne er inde i ridehuset til undervisning, står han gerne og kalder på dem. Delco er et rigtigt nussehoved, der elsker at slikke på alt…

Kontakt info

Svendborg Rideklub