Elevheste

Klik på det runde plustegn, for at læse mere om den enkelte hest.

Dreamlady

Hoppe, f. 15.04.2004

Dream Lady var vi så heldige at få sponsoreret af Albani Fonden. Hun er en sød pige, med god gang og springteknik. Vores multitalent er sød, rolig og selvgående, hun laver ikke ballade, men når hun først er i løb, stopper hun ikke så let. I stalden er hun velopdragen og reagerer på Lady. Hun kan mange ting og er villig til at lære flere ting med den rigtige rytter, kan både gå med børn og mindre voksne;)

Fritzz

Vallak, f. 18.10.2005

Fritzz er en ballademager uden lige, både i stald og i hal. Han er ikke ondskabsfuld, men fyldt med krudt. Når han ser græs, går eller løber han den vej, ligegyldig hvad han ellers har gang i. Han er meget populær blandt børnene, da de har lært ham at smile bliver der taget mange selfies og billeder ud for hans boks. Hvis dressuren bliver for kedelig, skal han nok piske stemningen lidt op og han har masser af gå på mod i spring. Han skal helst have god plads omkring sig i undervisningen, da han ikke finder sig i, at de andre heste kommer for tæt på specielt Berta og Dinella. Hans ynglings fold kammerat er Bandit.

Frej

Vallak, f. xxxx

Frej er en ældre vallak. Han er et energibundt uden lige. Han laver ikke ballade, men går hurtigt og kan godt opfattes som hidsig. Frej elsker at springe og han er god til det. Han sviner sin boks til og går alene på fold, fordi han vil have tingene på hans måde. Han kræver en rutineret rytter med en rolig hånd, er du hende eller ham? Vil i bestemt få det sjovt sammen.

Minnie

Hoppe, f. 1996

Minnie er en Belgier. Hun hedder bestemt ikke Minnie, fordi hun er lille, men fordi hun er en lille Belgier. Minnie er SVR’s handicaphest og rigtig god til nybegyndere, handicappede og ældre. Da hun har et hjerte af guld, hun er trænet til at stå under lifter og gå i blandt flagrende flag. Hun må ikke springe og er ikke det store dressuremne, men hun er god til den usikre rytter der skal træne sin balance og muskler.

Dinella

Hoppe, f. 12.05.1997

Dinella er en ældre dame, det ses en anelse, men mærkes ikke på hende. Hun elsker at springe og er rigtig dygtig til det. Hun hidser sig op, når hun springer, så har du intentioner om at springe, skal du være rutineret. Hun går fint dressur og kan flere øvelser end de fleste elevheste. Derfor er hun den perfekte hest til rytteren, der vil øve og forbedre sine egne evner indenfor denne disciplin. Hun er god til små børn og voksne.

Bertha

Hoppe, f. 1997

Bertha ser helst en rytter, der vil give hende kærlighed og opmærksomhed. Bliver hun behandlet godt, får du det igen. Hun vil helst lege i ridehuset, der skal ikke kræves for meget, men hyggeridning, skovtur og ponygames er lige noget for hende. Hun vil helst ikke være alene, da hun elsker at gå i selskab med de andre ponyer specielt Lady.

Nicki

Hoppe, f. xx.xx.xxxx

Nicki er en skøn blanding af tinker og pinto. Hun er kort før sommeren 2018 flyttet ind på Svendborg Rideklub, og er ved at falde rigtig godt til.

Silver Delco

Vallak, f. 2011

Silver Delco er flyttet ind på svendborg rideklub i slutningen af april 2018.
Han synes de andre heste er så søde, så når vallakkerne er inde i ridehuset til undervisning, står han gerne og kalder på dem. Delco er et rigtigt nussehoved, der elsker at slikke på alt…

Delco er en skøn pony, der kan rides af både begyndere og erfarne ryttere – dog bryder hans ryg sig ikke om at bære mere end 65 kg.

Flicka

Hoppe, f. 2008

Flicka er flyttet ind på svendborg rideklub i juni 2018. Flicka er 2’er pony, og er ved at vænne sig til sit nye hjem.

Ringo

Vallak f. 2011

Ringo er en skøn og kælen hest, der er flyttet ind på Svendborg Rideklub i November 2018.

Vallak f. 2004

Felix er flyttet ind på rideskolen i November 2018. Han er en dejlig islænder blanding i str 2’er pony.

Kontakt info

Svendborg Rideklub