Elevheste

Klik på det runde plustegn, for at læse mere om den enkelte hest.

Nicki

Hoppe, f. xx.xx.xxxx

Nicki er en skøn blanding af tinker og pinto. Hun er kort før sommeren 2018 flyttet ind på Svendborg Rideklub, og er faldet rigtig godt til.

Fritzz

Vallak, f. 18.10.2005

Fritzz er en ballademager uden lige, både i stald og i hal. Han er ikke ondskabsfuld, men fyldt med krudt. Når han ser græs, går eller løber han den vej, ligegyldig hvad han ellers har gang i. Han er meget populær blandt børnene, da de har lært ham at smile bliver der taget mange selfies og billeder ud for hans boks. Hvis dressuren bliver for kedelig, skal han nok piske stemningen lidt op og han har masser af gå på mod i spring. Han skal helst have god plads omkring sig i undervisningen, da han ikke finder sig i, at de andre heste kommer for tæt på.
Bertha

Hoppe, f. 1997

Bertha ser helst en rytter, der vil give hende kærlighed og opmærksomhed. Bliver hun behandlet godt, får du det igen. Hun vil helst lege i ridehuset, der skal ikke kræves for meget, men hyggeridning, skovtur og ponygames er lige noget for hende. Hun vil helst ikke være alene, da hun elsker at gå i selskab med de andre ponyer.

Ledige parter: Ja
Silver Delco

Vallak, f. 2011

Silver Delco er flyttet ind på svendborg rideklub i slutningen af april 2018.
Han synes de andre heste er så søde, så når vallakkerne er inde i ridehuset til undervisning, står han gerne og kalder på dem. Delco er et rigtigt nussehoved, der elsker at slikke på alt…

Delco er en skøn pony, der kan rides af både begyndere og erfarne ryttere – dog bryder hans ryg sig ikke om at bære mere end 65 kg.

Blackie

Hoppe f. 2012

Blackie er vores skønne sorte tinker-dame, der er ved at vænne sig til livet i stalden. Blackie bruges ikke i elevskolen pt.

Prinsessen

Hoppe, f. 2015

Prinsessen (eller Lavender II hvis man skal se i passet) er vores super skønne tinker Pony. Hun er et kæmpe nussehoved med meget pels – så hvis du kan lide at flette er der noget at gå i gang med 😀

Ledige parter: Ja

Ringo

Vallak f. 2011

Ringo er en skøn og kælen hest, der er flyttet ind på Svendborg Rideklub i November 2018.

Ledige parter: Nej
Kaiser

Vallak, f. xxxx

Kaiser er flyttet ind på svendborg rideklub i Oktober 2020. Han nåede derfor kun lige kort at starte sin karriere som elev-hest, inden covid-19 lukkede ned for undervisningen.

Kontakt info

Svendborg Rideklub