Undervisning

Elevskolen har 11 søde, velredne og omgængelige heste og ponyer, samt en række engagerede ridelærere, som alle har stor erfaring med heste og undervisning. Udover almindelig undervisning af både begyndere og øvede ryttere, tilbyder vi Pippi-hold for børn fra 2 år, voksenhold og ridelejr.

Undervisningen finder sted i ridehallerne. En undervisningstime varer 60 min., men før og efter undervisningen skal hesten/ponyen strigles, have renset hove og sadles op/af (hvis ingen andre skal ride den lige efter dig) – der skal også være tid til at feje op efter dig, så her er rart at være! Så husk at møde op i god tid. Det er alt sammen med til at give dig en tæt kontakt med din hest/pony – og dermed en bedre forståelse for dens signaler.

I stalden er det ikke kun ridningen der er i fokus, men også oplevelser, sjov og samvær med de andre elever i rideskolen. For alles sikkerhed skal alle ryttere benytte godkendt ridehjelm, når de er til hest. Vi anbefaler at ryttere under 18 bærer godkendt ridehjelm i al omgang med hestene. Derudover anbefales brug af ridestøvler eller små korte ridesko med tætsiddende bukser ud over. Det er på ingen måde tilladt at ride på staldgangene.

Og husk så: De fleste børn rider for fornøjelsens skyld – ikke for at konkurrere. Det bør forældre respektere.

 

I Svendborg Rideklub er der plads til alle. Uanset om du aldrig har siddet på en hest før, eller om du allerede er en erfaren rytter.

Kontakt info

Svendborg Rideklub
Porthusvej 106
5700 Svendborg

bestyrelsen@svendborgrideklub.dk

 

Find vej

Kontakt os