Nye opstaldningsmuligheder og prisændringer i Svendborg Rideklub

Efter at have lagt hovederne i blød, er vi kommet frem til at vi gerne vil kunne tilbyde jer flere forskellige muligheder for opstaldning – så du får den service netop du har brug for. Vi har derfor lavet følgende opstaldnings pakkeløsninger:

Selvpas         Boksleje og fodring af personalet med opstalderens eget foder, brug af stedets faciliteter, folde efter kl 13. Der vil blive opkrævet 100 kr pr dag der ikke er foder til hest/pony, Da vi vil blive nødt til at fodre med klubbens foder.

Basispas        Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller, stedets faciliteter, folde efter kl 13.

Basispas +     Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller, personale trækker hest/pony til og fra walker/jordfold, stedets faciliteter, folde efter kl 13.

Normalpas   Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller, personale trækker hest/pony til og fra walker/jordfold, stedets faciliteter, folde efter kl 13 samt mugning en gang dagligt.

Fuldpas         Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller + 1 pose, personale trækker hest/pony til og fra walker/jordfold/græsfold, stedets faciliteter, folde efter kl 13 samt mugning en gang dagligt.

Pakkerne er gældende fra 1 august 2018, og prisændringerne ligeså.

Priser på opstaldning.

Indendørs +stald als          Udendørs

Selvpas         :                     1500 kr.                              –

Basispas        :                     1850 kr.                              2050 kr.

Basispas +     :                     2000 kr.                              2200 kr.

Normalpas   :                     2400 kr.                              2600 kr.

Fuldpas         :                     2800 kr.                              3000 kr.

Tilkøb (ikke muligt ved selvpas)

Daglig ind- og udluk jordfold/walker (kun hverdage)                         :                     300 kr.

Daglig ind- og udluk græsfold (kun hverdage)                                    :                     500 kr.

Daglig udluk jordfold efter kl 12.30 (kun hverdage)                           :                     175 kr.

Daglig udluk græsfold efter kl 12.30 (kun hverdage)                         :                     300 kr.

Udmugning en gang dagligt- pr måned                                              :                     450 kr.

Tillæg for gamacher pr måned                                                           :                     200 kr.

Tillæg for klokker pr måned                                                                :                     100 kr.

5 kg ekstra høwrap dagligt- pr måned                                                :                     300 kr.

100g kraftfoder dagligt- pr måned                                                     :                       40 kr.

Ekstra træpiller pr pose                                                                       :                       40 kr.

Andet.

Reservation af specifik boks                                                                :                     1000 kr.

Depositum ved leje af boks                                                                 :                     2250 kr.