Opstaldning

Fra august 2018 er der flere forskellige muligheder for opstaldning i Svendborg Rideklub:

Selvpas:         Boksleje og fodring af personalet med opstalderens eget foder, brug af stedets faciliteter, folde efter kl                            13. Der vil blive opkrævet 100 kr pr dag der ikke er foder til hest/pony, da vi vil blive nødt til at fodre                                  med klubbens foder.

Basispas:       Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller, stedets                            faciliteter, folde efter kl 13.

Basispas +:   Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller,                                          personale trækker hest/pony til og fra walker/jordfold, stedets faciliteter, folde efter kl 13.

Normalpas:  Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller,                                          personale trækker hest/pony til og fra walker/jordfold, stedets faciliteter, folde efter kl 13 samt mugning                          en gang dagligt.

Fuldpas:        Boksleje, fodring med klubbens foder (700g kraftfoder og 10kg høwrap) af personale, træpiller + 1 pose,                          personale trækker hest/pony til og fra walker/jordfold/græsfold, stedets faciliteter, folde efter kl 13 samt                          mugning en gang dagligt.Svendborg Rideklub har cafeteria, opvarmet rytterstue med fin udsigt over de indendørs træningsfaciliteter, vaskeri til dækkener mv., samt løbebånd, walker og solarium til hestene.

Vi afholder desuden mange forskellige arrangementer; herunder Klub-, Distrikts- og Landsstævner.

For mere information om opstaldning kontakt Lene Strømkjær på tlf. 21474114

Opstaldningsfaciliteterne i SVR inkluderer 27 bokse i indendørsstald med ventilation, 12 udendørsbokse og 2 ridehuse. Udendørs råder vi over 2 store dressurbaner, 1 springbane, samt 3 jordfolde 0g 3 græsfolde.

Kontakt info

Svendborg Rideklub