NYHED! Det er med stor glæde, at vi nu kan tilbyde springundervisning ved berider Thomas Uhler.
Thomas Uhler blev exam. berider i 2002. Derefter blev Thomas ansat på Stutteri Ask, hvor han uddannede heste og deltog i utallige stævner i ind- og udland, bl.a. UVM på Zangersheide, kåringer og championater. I 2005 tog Thomas springet og blev selvstændig.

Udover mange års professionelt arbejde med heste har Thomas uddannet mange ryttere og selv deltaget i stævner. Forud for sin uddannelse som berider har han bl.a. deltaget i DM, NM og EM i military og uddannet/tilredet mange heste.
Thomas er en fantastisk “håndværker” til sit fag, og han arbejder grundigt og seriøst med stor respekt for den enkelte hest eller ekvipage.

For Thomas er det vigtig at hestene uddannes og gøres stabile uden træningen bliver for ensformig. Hestene skal hos Thomas styrkes samtidig med de bliver uddannet. De gode resultater og rideoplevelser opnås på velredne heste når de holdes glade og sunde. Det betyder at Thomas ligger stor vægt på grundridning i den daglige træning hos såvel spring – som dressurheste. Det vigtig at blive ved med at have noget at ride på og ikke kun ride efter sløjferne!

Undervisning er også en vigtig del af Thomas arbejde. For ham handler undervisning om at lære rytterne at uddanne deres heste så de både leverer gode resultater, rideoplevelser og holdes sunde. Hesteforstand er mange ting og det kræver høj faglighed og mange års erfaring at opnå dette. Begge dele opfylder Thomas og han vil med glæde videregive sin viden og erfaringer til sine ryttere. Thomas er desuden en dygtig sparringspartner for sine ryttere til en langsigtet planlægning af træning og mål, således hesten topper på de rigtige tidspunkter.

Thomas kommer første gang TIRSDAG D. 8. september. Pris 125 kr/hold a’ 4 eller 250 for en halv enetime. Tilmelding til Helene på 40436919 senest søndag d. 6. september eller via opslag i stalden