Cecilie Kvist

Trine Støttrup

ts@svendborgrideklub.dk

Lidt om Trine

Mine piger startede til ridning på SVR, for over 10 år siden. Det er gennem årene blevet til enormt mange parter. Vi fik vores første egen hest i 2016, siden købte vi hesteejendom og flere heste kom til. Vi elsker hverdagen blandt hestene, på staldgangen og i ride huset. Begge mine piger arbejder i stalden.

Nanna Mørk Spanggaard

nms@svendborgrideklub.dk

Lidt om Nanna

Jeg har det meste af mit liv haft heste omkring mig og jeg må tilstå, at min datter Fia er lige så hestetosset som sin mor. Vi rider begge to på SVR til dagligt. Fia har part på en af klubbens søde elevhest og jeg har part på en privat hest. At være i stalden, er for mig lig med afkobling fra hverdagens gøremål. Det er også her, vi har fundet gode venskaber og hygger os med andre skønne hestetosser, som alle har samme store passion som os for hestene og fælleskabet. Jeg bruger også oceaner af tid i stalden, i rytterstuen og på masser af hyggesnak i boksdørene. Jeg lægger meget vægt på fælleskabet, det gode kammeratskab samt hestene ve og vel. Jeg forventer, at alle medlemmer på viser hensyn og hjælpsomhed, så klubben SVR er et rart sted, at være for alle.

Naja Natasha Tao Ahrenkiel

Suppleant